Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

Σκληρή απάντηση Παφίλη στο Χρυσαυγίτη Λαγό


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το ν/σ για τις τηλεοπτικές άδειες, ο χρυσαυγίτης Λαγός ζήτησε εξηγήσεις «για την πώληση του 902 σε offshore στην Κύπρο με αδιαφανή τη διαδρομή του χρήματος» για να προκαλέσει την απάντηση του Θ. Παφίλη ο οποίος έκανε λόγο για «εντολείς δολοφονιών» που θυμίζουν τους δωσίλογους της κατοχής.
Τόνισε ότι η πώληση του 902 έγινε με πλήρη διαφάνεια και τα χρήματα αποδόθηκαν στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία. «Τα υποτιθέμενα συμβόλαια είναι γνωστά, τα έχουμε καταθέσει στην Εφορία. Η πώληση που έκανε το ΚΚΕ είναι σε μία νόμιμη εταιρεία, που οι πάντες γνωρίζουν ποιος είναι πρόεδρος της εταιρείας», υπογράμμισε ο Θ. Παφίλης.
Όπως σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, διαχρονικός ρόλος των φασιστών είναι η επίθεση σε όσους αντιστέκονται και ανέφερε με νόημα ότι «δεν αξίζει να χαλάμε το σάλιο μας, ας μιλήσουν οι χρυσαυγίτες γιατί από τα ισόβια δεν θα ξαναμιλήσουν». «Εκτελούν συμβόλαια άλλου είδους. Η θέση που πρέπει να τους δώσει ο λαός είναι, όπως λέει ο αρχηγός τους, στους ηττημένους του 1945, δηλαδή στα σκουπίδια της ιστορίας», κατέληξε ο Θ. Παφίλης.
                                                              πηγή   altsantiri.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου