Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015

Δελτίο τύπου του Αθλητικού ομίλου Πάρου για τον αγώνα ΑΟ. Πάρου -Πανσιφναϊκός Α.Σ.


                                                             


                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι γνωστό ότι οι αιτήσεις για αλλαγή του ορισμού, οποιαδήποτε αγώνα, προς την ΕΠΣ Κυκλάδων κατατίθενται στα γραφεία της, εγγράφως, το αργότερο 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα, έτσι ώστε και εκείνη με την σειρά της να ενημερώσει εγγράφως κάθε ενδιαφερόμενο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Υπήρξε μόνο τηλεφωνική επικοινωνία από μέλος του ΔΣ του Πανσιφναϊκού το προηγούμενο βράδυ λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Όπως είναι κατανοητό, η απαίτηση αυτή ήταν αδύνατον να γίνει δεκτή, από την στιγμή που ο αγώνας είχε κοινοποιηθεί σε όλα τα ΜΜΕ του νησιού μας, είχαν τοιχοκολληθεί αφίσες κλπ και οι παίκτες μας θα κατέληγαν να αγωνιστούν σε ένα άδειο γήπεδο.
Παρόλα αυτά το ΔΣ και οι παίκτες του Α.Ο. Πάρου έκανε ότι ήταν δυνατό έτσι ώστε οι παίκτες του Πανσιφναϊκού να προλάβουν να ταξιδέψουν με το τελευταίο πλοίο προς Πειραιά, όπως και έγινε.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η φιλοξενία μας, εντός γηπέδου και αποδυτηρίων, ήταν άψογη.
Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε την μη παρουσία, χωρίς καμία επίσημη πρότερη ενημέρωση, της ομάδας Κ15 του Πανσιφναϊκού στον αγώνα με την αντίστοιχη του Συλλόγου μας, που είχε οριστεί επίσης για το Σάββατο 21/11/2015, (και μάλιστα μετά από προτροπή του ΔΣ του ΑΟ Πάρου έτσι ώστε και οι δύο ομάδες της Σίφνου να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι).
Ίσως τελικά το πρόβλημα να μην έγκειται στην έλλειψη φιλοξενίας των παραγόντων της ομάδας μας, αλλά στην έλλειψη οργάνωσης του ΔΣ του Πανσιφναϊκού… 
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου