Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

Κόπηκε στον "αέρα" η εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Μουζάλα - Οι διευκρινίσεις για τους Τούρκους παρατηρητές

Ο Γιάννης Μουζάλας χαρακτήρισε  «διεθνή πρακτική» την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά, μετά την υπογραφή συμφωνίας για την επαναπροώθηση μεταναστών και προσφύγων. 
«Μακάρι να έρθουν» τόνισε ο Υπουργός Μετανάστευσης «διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Έλληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex». 
Αντίστοιχα θα υπάρχουν Έλληνες παρατηρητές και στα τουρκικά παράλια συμπλήρωσε ο κος Μουζάλας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Όλα θα είναι ισόποσα», είναι μια αμιγώς και μόνο τεχνική λεπτομέρεια η οποία δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει και δεν θα συνδέεται με κάτι άλλο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «όλοι καταλαβαίνουν ότι με αυτήν την πρακτική δεν αμφισβητείται η εθνική μας κυριαρχία εκτός βέβαια από τους αντιπολιτευόμενους και τους κακοπροαίρετους». 
Ο Υπουργός Μετανάστευσης είπε τέλος ότι είναι δύσκολο να αδειάσει η Ειδομένη καθώς όλοι θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό, ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα συντονισμού που έχουν παρατηρηθεί είπε ότι παρατηρείται αυτό που συμβαίνει και στους σεισμούς αλλά στη συνέχεια το χάος μπαίνει σε τάξη
Κόπηκε στον αέρα
"Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε το χάος. Το χάος δημθιουργήθηκε επειδή οι χώρες του Βίζενγκραντ...", συνέχισε ο Γιάννης Μουζάλας, ωστόσο σε εκείνο το σημείο υπήρξε ίσως κάποιο τεχνικό πρόβλημα, με τον ήχο να κόβεται και λίγο αργότερα ο τηλεοπτικός σταθμός "πήγε" απότομα σε διαφημιστικό διάλειμα.
Η εκπομπή Καλημέρα, του ΣΚΑΪ δεν συνεχίστηκε... ποτέ και μετά από αρκετή ώρα προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων, ξεκίνησε πρόγραμμα για το talent show X Factor.
Δείτε το στιγμιότυπο



Λίγο αργότερα ξεκίνησαν ξανά διαφημίσεις κι αμέσως μετά "έπαιξε" και πάλι το "σήμα" της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, ωστόσο αυτό έγινε προφανώς για να... κλείσει η εκπομπή. Στη συνέχεια ξεκίνησε και πάλι η εκπομπή για το X Factor.

Δεν έχει γίνει γνωστό από την πλευρά του σταθμού αν υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.
                                                                                                         πηγή   koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου