Σάββατο, Απριλίου 16, 2016

Ήρθε το 1ο νέο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ! Πότε και που φθάνουν τα υπόλοιπα

Ξαναλειτουργεί και το ΕΚΑΒ. Και τα παλιά κυκλώματα λυσσάνε. Γι' αυτό και οι επιθέσεις στον Πολάκη θα συνεχιστούν. Προχωράμε και αγνοούμε τη διαπλοκή....


ΕΚΑΒ 2




Σε γόρδιο δεσμό είχε μετατραπεί ο διαγωνισμός για την παραλαβή νέων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εδώ και χρόνια οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ είναι στα κάγκελα αφού είναι αναγκασμένοι να εξυπηρετούν τους ασθενείς με παλαιάς τεχνολογίας οχήματα αντιμετωπίζοντας συχνά διάφορους κινδύνους. Δείτε ΕΔΩ τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι: «Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στοΕΚΑΒ! Τα μισά ασθενοφόρα ακινητοποιημένα»
Φαίνεται όμως πως μετά από χρόνια η διαδικασία…ξεκολλά.
Όπως ανακοίνωσε ο φορέας, ήδη έγινε η παραλαβή του 1ου από τα 90 νέα ασθενοφόρα για την κάλυψη των αναγκών των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ.
Ειδικότερα το όχημα παρελήφθη, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας με τη παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ.Κ.Καρακατσιανόπουλου και του Αντιπροέδρου κ. Μ. Μυλωνά.
ΕΚΑΒ 1
Πρόκειται για το πρώτο ασθενοφόρο όχημα της προμήθειας των ενενήντα (90) νέων οχημάτων που αποτελούν μέρος του πολυετούς διαγωνισμού των 167 ασθενοφόρων οχημάτων και των 19 Κινητών Ιατρικών Μονάδων, για την κάλυψη των αναγκών παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ, προκειμένου να διασφαλίσει τη πληρέστερη παροχήεπείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας προς τη περιφέρεια που – ειδικά αυτή τη περίοδο – επιβαρύνεται λόγω των εκτάκτων αναγκών που έχουν προκύψει από τις προσφυγικές ροές, επίσπευσε τις διαδικασίες για την προμήθεια του πρώτου μέρους των 90 ασθενοφόρων οχημάτων, μέσω των οκτώ (8) από τις συνολικά δεκατρείς (13) Περιφέρειες της χώρας.
ΕΚΑΒ 3
Βάσει χρονοδιαγράμματος, τα 90 νέα ασθενοφόρα οχήματα, θα παραληφθούν τμηματικά και έτοιμα προς επιχειρησιακή δράση μέχρι τον Ιούνιο, ως εξής:
8 ασθενοφόρα οχήματα για τη κάλυψη των αναγκών του Ν. Αιγαίου,
14 ασθενοφόρα οχήματα για τη κάλυψη των αναγκών της Δ. Μακεδονίας,
2 ασθενοφόρα οχήματα για τη κάλυψη των αναγκών του Β. Αιγαίου,
25 ασθενοφόρα οχήματα για τη κάλυψη των αναγκών της Κρήτης,
14 ασθενοφόρα οχήματα για τη κάλυψη των αναγκών της Αν. Μακεδονίας – Θράκης,
11 ασθενοφόρα οχήματα για τη κάλυψη των αναγκών της Ηπείρου,
6 ασθενοφόρα οχήματα για τη κάλυψη των αναγκών της Ιονίων Νήσων,
10 ασθενοφόρα οχήματα για τη κάλυψη των αναγκών της Πελοποννήσου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου