Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την συνάντηση στην 2η ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου




ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΡΟΥ

Πάρος 15.6.16
Αρ. Πρωτ. 221
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την συνάντηση στην 2η ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου

      «H Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου, σε συνέχεια των προσπαθειών της για την επίλυση του θέματος της υγείας στο νησί μας, πραγματοποίησε, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, την Δευτέρα 13-6-2016, συνάντηση με την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου κα Όλγα Ιορδανίδου.
        Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Βουλευτής Κυκλάδων κος Νίκος Συρμαλένιος, ο Δήμαρχος Πάρου κος Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου κος Κώστας Μπιζάς, ο Επιστημονικός Δ/ντής κος Βασίλης Παναρίτης, ο Προϊστάμενος διοίκησης κέντρου Υγείας Πάρου κος Βασίλης Γαβαλάς. Από την Ένωση Γονέων Πάρου συμμετείχαν η Πρόεδρος κα Κατερίνα Παναγάκη και ο Δημήτρης Γεωργιάδης.
        Αναφέρθησαν διεξοδικά τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Πάρου, τονίζοντας την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα απαιτήσαμε την επίσκεψη του αρμόδιου κλιμακίου για την έκδοση πιστοποιητικών υγείας που είναι απαραίτητα για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία.
Επίσης, ζητήθηκε από την διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου κα Ιορδανίδου να συμπεριληφθούν τα κίνητρα τα οποία παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου & ο Δήμος Πάρου στις προσεχείς προκηρύξεις ώστε να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των κενών θέσεων.
        Η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει γραπτή ενημέρωση μας για την εξέλιξη της διαδικασίας των προσλήψεων και γενικότερα για τα αιτήματα μας.
        Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου, ως εκπρόσωποι των 5000 παιδιών του νησιού μας, πιστοί πάντα στις αρχές μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την δωρεάν και δημόσια υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου