Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2017

Χωρίς βασικές υποδομές οικονομική ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει… 2ος περιφερικός ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ

      



           Σε ανάρτηση του parospress και με θέμα «δεύτερος περιφερειακός Παροικίας- Νάουσας γιατί δεν έγινε» ρίχνει την ευθύνη της μη υλοποίησης του στον Ραγκούση και στην παράταξη του και το τεκμηριώνει παραθέτοντας αποφάσεις και ενέργειες του τότε Δημοτικού Συμβουλίου. Παρότι υπάρχουν μικρές παραλήψεις και σημεία που δεν φωτίζονται επαρκώς, θα πω ότι έτσι έγιναν τα πράγματα και θα συμφωνήσω με τον συντάκτη.  Ποιος δεν θυμάται το «Εγώ για είκοσι μέρες περιφερειακό δεν κάνω».                                                                                  
           Ο Ραγκούσης ήθελε να γίνει αυτό που έγινε… η Πάρος γι αυτόν δεν ήταν τίποτα περισσότερο από  ένα σκαλί για να πατήσει… Όπως έλεγε και ένας φίλος  είναι ένα λουλούδι που ήρθε να ανθήσει στην Πάρο για να στολίσει άλλα βάζα…  Σιγά που θα αναλωνόταν σε τριβές του τύπου  "μου χάλασες το χωράφι"   η  "μου πήρες το οικόπεδο".  
Η έλλειψη περιφερειακού δεν βλάπτει μόνο την Παροικιά, επηρεάζει αρνητικά τον τουρισμό σε όλο το νησί, τι θα γίνει φέτος και πόσο θα επηρεάσει το νέο αεροδρόμιο την κίνηση στον περιφερειακό; Και να σκεφτούμε τι θα συμβεί όταν αυτό ολοκληρωθεί σαν έργο.


          Οι προηγούμενες δημοτικές αρχές έχουν την ευθύνη για ό,τι έγινε, αλλά το θέμα θα έπρεπε να έχει απασχολήσει τη σημερινή δημοτική αρχή από την στιγμή που ανέλαβε, πράγμα που δεν έγινε. Ας γίνει τώρα.  Ας δούμε ξανά τις μελέτες, ας επικαιροποιηθούν με τα σημερινά δεδομένα. Επιπλέον ένα  σχέδιο πόλης , που επίσης έθαψε ο Ραγκούσης, πρέπει να  ξαναφτιαχτεί και ίσως μπορεί να δώσει λύση, προβλέποντας έναν παράλληλο περιφερειακό του υπάρχοντος. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται άμεση δράση…

                                                                                      το  link  του  parospress   parospress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου