Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017

Ν. Συρμαλένιος: Είναι απαράδεκτο να μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος μιλώντας στο Κόκκινο σχολίασε τη παραπομπή σε δίκη του κ. Χαρδούβελη επισήμανε πως πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά αποδομούνται ως πολιτικά και οικονομικά στελέχη και θεωρεί φοβερό ένας άνθρωπος σαν αυτόν να έχει ξεχάσει να καταθέσει πόθεν έσχες..


Εντός της ημέρας το νομοσχέδιο για να κλείσει το θέμα της υποδόσης, που είναι η ουρά της πρώτης αξιολόγησης για να μπούμε στη δεύτερη αξιολόγηση.

Το νομοσχέδιο αυτό αφορά τα ενεργειακά, το θέμα του ελληνικού που ψηφίστηκε χθες με όρους βελτιωμένους, ενώ επισήμανε ότι ο οδικός χάρτης προχωρά παρά τα εμπόδια που βάζει η αντιπολίτευση.

Αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια τόνισε πως από τις καταθέσεις βγαίνουν σημαντικά στοιχεία που με τη σειρά τους θα οδηγήσουν ακόμα και σε ποινικές ευθύνες.

Υπενθύμισε δε πως έχουν εξεταστεί οι καναλάρχες και ότι εκκρεμούν οι καταθέσεις τόσο του κ. Κυριακού, όσο και του κ. Αναστασιάδη, αλλά και των εκπροσώπων της ΤτΕ που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Σε σχέση τα δάνεια των κομμάτων ο κ. Συρμαλένιος είπε πως «θα ήταν σκόπιμο να πω ότι με αφορμή τα όσα λέγονται για την τράπεζα Αττικής ευτυχώς υπενθυμίστηκαν στον ελληνικό λαό τα δάνεια των κομμάτων, όπως εκείνο των 13 εκ. που χρωστά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ,{..} οπότε δεν πρέπει να μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση.

Τέλος σχολιάζοντας τη παραπομπή σε δίκη του κ. Χαρδούβελη επισήμανε πως πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά αποδομούνται ως πολιτικά και οικονομικά στελέχη και θεωρεί φοβερό ένας άνθρωπος σαν αυτόν να έχει ξεχάσει να καταθέσει πόθεν έσχες..

πηγή: stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου